U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Capresedip

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 1 tomaat
  • 1 bol mozzarella (125 g)
  • 1 takje basilicum
  • 3 el olijfolie extra vierge

Bereiding:

  • Snijd de tomaat in kwarten. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in hele kleine blokjes.
  • Snijd ook de mozzarella in hele kleine blokjes. Hak de blaadjes van het takje basilicum fijn.
  • Meng de tomaat met de mozzarella, de basilicum en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • De eenvoudige en all-time favourite Italiaanse zomersalade met tomaat, mozzarella en basilicum vormde de inspiratie voor deze dip.
  • Tip: Voeg voor een frisse smaak 1 eetlepel limoenrasp toe.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 170 kcal
  • 16 g vet waarvan 6 g verzadigd
  • 1 g koolhydraten
  • 6 g eiwit
  • 0 g vezels
  • 0,5 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen